banner913
banner932
banner1032

Doğamız elden gidiyor

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bir çevre duyarlısı vatandaşımız, son zamanlarda doğaya yapılan ihanetlerin artmaya başladığını dile getirerek, geçtiğimiz gün Tepebaşı’nda doğada gezinirken karşılaştığı kötü görüntüyü bizlerle paylaşarak sitem etti.

banner974
Doğamız elden gidiyor

banner971

Fotoğraftaki görüntülerin Tepebaşı ormanlık bir arazide olduğunu belirten vatandaşımız “Bunları Lapta Belediyesi görmüyor mu?” diye sorgulayarak buraya dökülen çöp ve molozların her geçen gün büyüdüğünü iddia etti.

Tepebaşı’ndan Akdeniz’e giderken askeri bölük yanında bulunan bu molozlar için yetkilileri bu alana davet eden duyarlı vatandaşımız “Ben ayrıca avcıyım ve bu gibi birçok hoş olmayan görüntüyle karşılaşmaktayım. Ormanlarımıza doğamıza çok yazık oluyor" diyerek sitemini aktardı.

İnsanların her istediği yere çöp veya moloz atamayacağını artık bilmeleri gerektiğini sözlerine ekleyen vatandaşımız, çevremiz elden gitmeden toplum olarak bilinçlenmemizin şart olduğunu dile getirdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.