banner913
banner932
banner1032
banner1038

Devlette ağır işleyen çark düzelmeli

banner1020

banner974
Devlette ağır işleyen çark düzelmeli

banner971
 
 
Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, İçişleri Bakanlığı’na bağlı Sosyal Konut Birimi’nin neden bu kadar ağır çalıştığını sorgulayarak, sitemlerini ilettiler.
Kendilerine yıllar önce kırsal kesim arsaları dağıtımından verilen hak sahipliği belgesiyle yaptıkları evlerinin koçanını almak için Sosyal Konut Birimi’ne başvurarak değer biçilmesini istediklerini söyleyen vatandaşlarımız, ancak neredeyse üzerinden 3 yıl geçmesine karşın hiçbir geri dönüşüm olmadığını kaydettiler.
Devletin zaman zaman memurunu ödemekte bile zorluk yaşadığı bugünlerde vatandaşın para vermesini istememesini anlamadıklarını dile getiren vatandaşlarımız, bu çok ağır işleyen çarkın artık düzelmesi gerektiğini sözlerine eklediler.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.