banner913
banner932
banner1012

Değişen iklim şartlarıyla doğada değişiyor

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı doğa dostu vatandaşlarımız, son günlerde bazı ağaçlarda gördükleri fotoğraftaki tırtıl türünün ne olduğunu merak ettiklerini belirterek, bu tırtıl veya kurtçuğun ağaçlarına zarar verdiklerini ifade ettiler.

banner974
Değişen iklim şartlarıyla doğada değişiyor

banner971
 
Özellikle zeytin ağaçlarında gördükleri bu kurtçuğun başparmak kalınlığında ve neredeyse 10 santim uzunluğunda olduğunu paylaşan vatandaşlarımız “Bu kurtçuğun olduğu ağaçların genç yaprakları kalmadı. Bir günde ağaçları kel etti” diyerek endişelerini paylaştılar.
Bu tırtıl veya kurtçuğun nereden geldiğini ve bu kadar nasıl büyük olduğunu merak ettiklerini ifade eden vatandaşlarımız, “Uzun yıllardır doğayla haşır neşir olmamıza rağmen bu kadar büyük tırtıl veya kurtçuğu ilk kez gördük. Değişen iklim şatlarıyla birlikte doğamızda çok değişmekte” diyerek şaşkınlıklarını bizlerle paylaştılar. 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.