banner913
banner932
banner1012

Burası Girne, siyasetin çevre utancı

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı çevre dostu vatandaşlarımız, ülkemizde siyasetin her geçen gün çevreyi mahvettiğini dile getirerek, bizlere Girne’nin kuş bakışı Beşparmak dağlarından çekilmiş son halini göndererek sitemlerini paylaştılar.

banner974
Burası Girne, siyasetin çevre utancı

banner971

Çevre dostu vatandaşlarımız, siyasetçilerin çıkarlar uğuna bazı şeyleri görmezden gelmeye devam etmesi nedeniyle fotoğrafta görülen Girne’nin şu anki betonarme hale gelmesine sebep olduğunu dile getirerek “Burası Girne. Siyasetin çevre utancı. Her gelen hükümetin imar planı yapacak deyip uygulamaya koymaması sonucunda gelinen son nokta” dediler.
Gine’deki bu durumun eğer bir düzgün İmar Planı ortaya konulmazsa önümüzdeki 5 yıl içinde Mağusa-Boğaziçi-İskele bölgesinin de böyle yapılacağını iddia eden çevre dostu vatandaşlarımız “Paranın gözü kör olsun. İnsanoğlu para için ne doğa bırakıyor ne de yaşanacak bir çevre” diyerek sözlerini tamamladılar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.