banner913
banner932
banner1012

Başıboş köpek sayısı tavan yaptı

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, ülkemizde büyük av sezonun yarısına gelindiğini belirterek, artık avcıların birçoğunun ava gitmekten vazgeçtiğini ve bu nedenle av köpeklerini doğada bırakarak eve döndüklerini iddia ettiler.

banner974
Başıboş köpek sayısı tavan yaptı

banner971
 

Birçok köyde başıboş dolaşan köpek sayısının oldukça fazlalaştığını duyduklarını belirten vatandaşlarımız, bazı köpeklerin yemek bulamadıkları için evlere girmeye başladıklarını ve rahatsızlık yarattıklarını dile getirdiler.
Köpeklerin açlıklarını gidermek için bazı ağıl ve mandıralarda bulunan kuzu ve dana gibi hayvanlara saldırdıklarını da ifade eden vatandaşlarımız bu nedenle de bazılarının öldürüldüğünü iddia ettiler.
Avcılara seslenen vatandaşlarımız, “Köpeklerinizi başıboş doğaya bırakmak yerine onları hayvan barınaklarına bıraksanız kötü mü olur? Bu kadar vicdansız olmayın” diyerek çağrı yaptılar.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.