banner913
banner932
banner1032

Bakkal dükkanı gibi her köşede bir üniversite mi olur?

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, ülkemizde son zamanlarda adeta bir üniversite enflasyonu yaşandığını ifade ederek bunun hiç iyiye bir gidiş olmadığını kaydettiler.

banner974
Bakkal dükkanı gibi her köşede bir üniversite mi olur?

banner971
 
“Bakkal dükkanı gibi her köşede bir üniversite açılıyor. Ondan sonrada ülkeye sırf öğrenci gelsin diye, hiçbir önkoşul olmadan öğrenciler alınıyor. Sonra da uyuşturucu, kavga, fuhuş olayları adeta patlıyor” diyerek sitem eden vatandaşlarımız, artık üniversitelerin bilim insanları yetiştirecek şekilde öğrenci almaları gerektiğini savundular.
Her önüne gelene de üniversite kuracak diye arazi verilmesinin yanlış olduğunu ifade eden vatandaşlarımız, üniversitelerin akademik kadrosu olmadan ülkede üniversite açmamaları gerektiğini sözlerine eklediler.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.