banner913
banner932
banner1012

Babutsalar yok olma tehlikesi altında

banner1020

Ayaklı Gazete’ye Serdarlı köyünden ulaşan bir vatandaşımız, yaz ayların en sıcak günlerinde insanın içini ferahlatan babutsaların her geçen gün yok olma tehlikesi altında olduğunu savunarak gözlemlerini bizlerle paylaşarak sitem ettiler.

banner974
Babutsalar yok olma tehlikesi altında

banner971

 

“Ben Serdarlı’da kalıyorum ve bugün babutsaları kontrol ettim. Babutsalarda hastalık yayıldı” diyen vatandaşımız ülke genelinde görülen babutsalardaki bu hastalığın önüne geçmek için yeterli çalışma yapılmadığını iddia etti.

Geçen sene yeterli çalışma yapılmadığından babutsaların çok kötü duruma geldiğine dikkat çeken vatandaşımız, bu hastalığın yayılmaya devam ederse ülkede babutsa kalmayacağını savunarak “Maraş’ı açmadan önce babutsaları koruyalım. Yoksa gelecek yıla babutsa yiyemeyeceğiz" diyerek yetkililere çağrıda bulundu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.