banner913
banner932
banner1032

Ayrelli bereketi, doğa severlerin yüzünü güldürdü

banner1020

banner974
Ayrelli bereketi, doğa severlerin yüzünü güldürdü

banner971
Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı doğasever vatandaşlarımız, bu yıl kış aylarının bereketli yağmurlarını geç geldiğin, bu nedenle doğanın şimdilerde her bölgede yemyeşil olduğunu ve bereketli yüzünü gösterdiğini dile getirdiler.
Özellikle şubat ayının ilk günlerinde bahar havası gibi güneşin yüzünü göstermesi sonrasında ovaya çıktıklarını ifade eden doğasever vatandaşlarımız, doğanın bereketli yüzünü fotoğrafta görüldüğü gibi kendilerine sunduğunu kaydettiler.
Geçtiğimiz Pazar günü yaklaşık iki saat doğada dolaşmaları sonucunda fotoğrafta görülen ayrellileri topladıklarını ifade eden vatandaşlarımız ancak ülkede bazı kişilerin hobi yerine para kazanmak amacıyla ayrellileri toplayıp Güney Kıbrıs’a sattığını bildiklerini ifade ettiler.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.