banner913
banner932
banner1012

“Ağlanacak halimize gülüyoruz”

banner1020

banner974
“Ağlanacak halimize gülüyoruz”

banner971

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, geçtiğimiz günlerde şahit oldukları bu görüntüyü bizlerle paylaşarak yollarımızdaki durumla ilgili sitemlerini dile getirdiler.

Fotoğrafta görüldüğü gibi bir sürücümüzün Girne şehir içi trafiğinde ilerlediği sırada yol içinde su birikintisi olarak görünen yerden geçtiği sırada düştüğü çukurun içinde asılı kaldığını ifade eden vatandaşlarımız, gerçekten bu durumun ağlanılacak durumumuza gülmemize neden olduğunu kaydettiler.

“Yola çıkınca kendimizi lunaparkta gibi hissediyoruz. Ülkemizin trafiğin de yola çıkar çıkmaz her türlü serüveni yaşayabilirsiniz” diyen vatandaşlarımız, lunaparklarda para ödeyip de yaşadığınız her türlü adrenalini Kıbrıs trafiğinde para ödemeden yasayabileceğimizi söylediler.

Yollardaki çukurların her geçen gün hendek gibi büyüdüğüne vurgu yapan vatandaşlarımız, ancak olanın yine vatandaşa olduğunun altını çizdiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.