banner913
banner932
banner1032
banner1038

“10 dakikalık iş için saatlerce bekleyerek bir adım ileri gidemeyiz”

banner1020

10 dakikalık bir iş için saatlerce bekleyerek hem zaman hem de enerji kaybı yaşayarak bir adım ileriye gidemeyiz

banner974
“10 dakikalık iş için saatlerce bekleyerek bir adım ileri gidemeyiz”

banner971
 
Ayaklı Gazete’ye ulaşan Girne sakini vatandaşlarımız, ülkemizde e-devlet uygulamasının tam olarak kullanılamamasından dolayı vatandaşların devlet dairelerinde adeta işkence çektiğini dile getirerek pazartesi günü yaşadıkları bir olayı bizlerle paylaştılar.
Girne sakini vatandaşlarımız pazartesi günü Girne Gelir ve Vergi Dairesi’ne giderek seyrüsefer ücreti ödemek için sıraya girdiklerini belirterek yaklaşık 3 saat bu sırada beklediklerini ifade ederek “Para var hizmet yok... Sabah 8'den beri insanlar beklediler. Neden? Olmayan yolların vergisini vermek için... Neden? Ehliyet yenilme diye bir saçmalık olduğu için...” diyerek isyan ettiler.
Gerek pandemiden dolayı eksik personel, gerekse izinli personelden dolayı sadece bir vezne ile çalışan bu dairenin içler acısı durumunun ülke genelini yansıttığını söyleyen vatandaşlarımız “10 dakikalık bir iş için saatlerce bekleyerek hem zaman hem de enerji kaybı yaşayarak bir adım ileriye gidemeyiz” diyerek sözlerini tamamladılar.  
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.