banner913
banner932
banner1012

Milli gururumuz Yiğitcan Hekimoğlu, adaya dönüyor

banner1020

banner974
Milli gururumuz Yiğitcan Hekimoğlu, adaya dönüyor

banner971
Kıbrıs Türk halkının ve spor basının yanında çok özel bir değeri ve yeri olan, çok sevilen, saygı duyulan milli Atlet Yigitcan Hekimoğlu, İstanbul'daki çalışmalarını tamamlayıp bugün akşamüzeri adamıza dönüyor.
Uzun bir mücadelenin ardından, çok yoğun ve zorlu bir süreç geçiren milli atlet bir süre dinlendikten sonra antrenmanlarına ve hazırlıklarına tekrar başlayacak. Her zamanki disiplin ve azimle antremanlarına devam edecek olan milli atletimiz, yeni hedeflere ulaşma konusunda aynı kararlılık ve istekle yol alacak.
Uluslararası alanda önemli temsiliyetler yapmış ve büyük başarılara imza atmış, gelecek nesillere ve gençlere örnek bir isim olan Hekimoğlu, gururumuz olmaya devam edecek.
Yiğitcan, yeni sezon hazırlıklarının süreci, plan ve programları hakkında önümüzdeki günlerde daha detaylı bilgi paylaşımında bulunacak.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.