banner913
banner932
banner1012

Yusuf Uzun’un suçsuz olduğu anlaşıldı

banner1020

Girne'de sahte paradan tutuklanan Yusuf Uzun’un suçsuz olduğu ve sahte dolarları Girne’deki bir işletmeden aldığı, sahte olduğunu bilmediği yapılan soruşturma sonucu ortaya çıktı

banner974
Yusuf Uzun’un suçsuz olduğu anlaşıldı

banner971
Girne'de piyasaya sahte para sürdüğü gerekçesiyle tutuklanan Yusuf Uzun’un suçsuz olduğu anlaşıldı. Uzun’un sahte dolarları Girne’deki bir işletmeden aldığı, sahte olduğunu bilmediği yapılan soruşturma sonucu ortaya çıktı. İşletmenin kamera görüntülerinin incelendiği, Uzun’un paraları alırken görüldüğü kaydedildi. Uzun serbest bırakılırken, işlemeye sahte para veren şahsın arandığı kaydedildi.
Uzun, 25 Mart 2024 tarihinde saat 01:30 raddelerinde Girne'de, bir casino içerisinde müşteri olarak bulunduğu bir esnada, tasarrufunda bulundurduğu sahte olduğuna inanılan 40 adet 50’lik banknottan toplam 2000 Amerikan Dolarını kasaya verip, tedavüle sürdüğü gerekçesiyle mahkemeye çıkarılarak, hakkında 3 gün tutukluluk emri alınmıştı. Yapılan soruşturma sonucu Uzun’un suçsuz olduğu anlaşıldı.
Öte yandan Girne’de faaliyet gösteren bir kumarhanede sahte dolar tedavüle sürdükleri iddia edilen Tarık Efe Niksarlı ve Kerem Tanbova'nın da suçsuz olduğu ortaya çıktı.
Sahte dolar tedavüle sürdükleri iddia edilen Tarık Efe Niksarlı ve Kerem Tanbova'nın suçsuz olduğu ortaya çıktı. Niksarlı ve Tanbova'nın sahte ABD dolarlarını tedavüle sürmedikleri, paraların bir kumarhanede tedavüle sürüldüğü tespit edildi. 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.