banner913
banner932
banner1012

Yine dikkatsizlik, yine ölüm

banner1020

Girnede bu sabahın ilk dakikalarında meydana gelen kazada 17 yaşındaki Hakan Bozkurt’un kullandığı motosiklet ile bir arabanın çarpışması sonucu, ehliyetsiz sürücü Hakan Bozkurt hayatını kaybetti motosiklette yolcu olarak bulunan 27 yaşındaki Öner Özgeldi ise yaralandı.

banner974
Yine dikkatsizlik, yine ölüm

banner971

Polis Basın Subaylığı’ndan alınan bilgiye göre, saat 00.10’da Girne’de Ecevit Caddesi’nde kuzey istikametine doğru seyreden Artemis Pamirol (K-35) yönetimindeki GA 999 plakalı araba, dikkatsiz sürüşle seyrederken, karşıdan gelen ve düz giden araçlara öncelik hakkı vermeden yolun doğusundaki petrol istasyonuna dönüşe geçince, o sırada karşıdan gelen Girne’de sakin Hakan Bozkurt (E-17) yönetimindeki NV 311 plakalı motosikletin önünü tıkadı. İki aracın çarpışması sonucunda, NV 311 plakalı motosikletin sürücüsü Hakan Bozkurt kaza yerinde yaşamını yitirdi. Motosiklette yolcu olarak bulunan Öner Özgeldi (E-27) ise yaralandı ve önce Girne Dr. Akçiçek Hastanesi’ndeki ilk yardım tedavisi gördü sonra Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Hakan Bozkurt’un cenazesi, otopsi için Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazaya karışan GA 999 plakalı araç sürücüsü Artemis Pamirol’un ise tutuklandığı açıklandı.

Pamirol’un bugün mahkemeye çıkması bekleniyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.