banner913
banner932
banner1012

Yine alkollü sürüş yine kaza

banner1020

banner974
Yine alkollü sürüş yine kaza

banner971

Lefkoşa – Girne anayolunda sabaha karşı aşırı alkollü olarak ilerleyen araç sürücüsü önündeki araca arkadan çarpmasıyla yaşanan kazada üç kişi yaralandı.

Polisten verilen bilgiye göre kaza saat 04.30 sıralarında Lefkoşa – Girne anayolu üzerinde Özkan Yıldız yönetimindeki GZ 236 plakalı araçla 146 miligram alkol tesiri altında sağ şeritte ilerlemekte olduğu sırada direksiyon hakimiyetini kaybetti. Bu esnada önünde ilerlemekte olan Mehmet Kırdar NL 778 plakalı aracın sol şeride geçmeye çalışırken, Özkan Yıldız yönetimindeki GZ 236 plakalı aracın sol ön kısmı ile NL 778 plakalı aracın sağ arka kısmına vurarak savrulmasına neden oldu. Savrulma sonucunda NL 778 plakalı araç yolun solundaki çelik bariyerlere çarparak önü kuzey istikametine bakar şekilde dururken, GZ 236 plakalı araç ise yolun solunda takla atarak tavanı üzerinde durdu.

Kaza sonucunda Mehmet Kırdar, Hasan Arslan ve Doğukan Gülbudak hafif şekilde yaralı olarak Lefkoşa Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak görmüş oldukları ilk yardım tedavilerine müteakip taburcu oldular.

GZ 236 plakalı araç sürücüsü Özkan Yıldız, alkollü araç kullanarak kazaya sebebiyet vermekten dolayı tutuklandı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.