banner913
banner932
banner1012

Voyvodalık!

banner1020

Dağa kaçırdıkları genci darp ettiler, tabanca çekip cep telefonunu aldılar, sonra da gencin evine girip bilgisayar çaldılar

banner974
Voyvodalık!

banner971

Evrim KAMALI

Halil İbrahim Culfa ile Eren Zeytuncu, 25 yaşındaki Burak Çetin’i önce dağa kaçırdı, sonra darp edip silah çekerek Çetin’in telefonunu çaldı. Çetin’in evine de giden zanlılar, gencin bilgisayarını çaldı. Arama yapılan zanlı Culfa’nın evinden uyuşturucu ve mermi de çıktı

Girne’de 26 Haziran tarihinde Burak Çetin isimli kişiyi evinden alarak Bufaventi Kalesi civarına götürerek onu darp edip cep telefonu alan daha sonra ise evine giderek orada bilgisayarını da alan zanlılar 25 yaşındaki Halil İbrahim Culfa ile 21 yaşındaki Eren Zeytuncu önceki gün şikayet üzerine tutuklandılar.

Girne’de Burak Çetin’i zorla kaçırıp darp edip soyan Halil İbrahim Culfa ile Eren Zeytuncu tutuklanarak dün Girne’de mahkemeye çıkarıldı. Girne Adli Şube’de görevli polis, zanlıların Girne’de 26 Haziran’da meydana gelen “soygun, kanunsuz ateşli silah, patlayıcı ve uyuşturucu  madde tasarrufu, zorla alıkoyma ve ciddi darp” suçlarından methalder olduklarını söyledi.  Polis, 26.06.2019 tarihinde, 25 yaşındaki Halil İbrahim Culfa’nın tasarrufunda bulunan tabanca ve beraberinde bulunan iki kişi ile birlikte iş hakkında konuşmak maksadıyla kullanımlarında bulunan araca aldıkları Burak Çetin’i istemi dışında Bufavento Kalesi civarına götürerek adı edileni darp ettikten sonra, silah gösterip cep telefonunu alıp tasarruflarına geçirdiklerini söyledi. Polis, ayrıca aynı gün zanlı Culfa ile zanlı Eren Zeytuncu’nun Burak Çetin’in kalmakta olduğu ikametgaha birlikte giderek adı edileni darp ettikten sonra bir adet diz üstü bilgisayarını alıp tasarruflarına geçirdiklerini ifade etti. Polis, 10 Temmuz’da yapılan şikayet üzerine iki zanlının tutuklandığını ifade etti. Polis, zanlı Culfa’nın kalmakta olduğu ikametgahta yapılan aramada; tütün ile karışık 1,5 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde, üzerinde hintkeneviri türü uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan bir adet plastik öğütücü, bir adet kart, üzerinde kokain türü uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan 1 ABD Doları nakit para, içersinde hintkeneviri türü uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan 2 adet ucu yanık sarma sigara ile 1 adet 9 mm çapında canlı mermi bulunarak emare olarak alındığını söyledi.

Mesele ile ilgili soruşturmanın devam ettiğini, iki kişinin arandığını kaydeden polis, zanlıların bir gün süre ile tutuklu kalmalarını talep etti.

Mahkeme talebi kabul etti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.