banner913
banner932
banner1012

Uyuşturucudan iki kişi tutuklandı

banner1020

Alagadi’de polis aramasında ele geçirilen uyuşturucuyla ilgili iki kişi tutuklandı.

banner974
Uyuşturucudan iki kişi  tutuklandı

banner971

Polisten yapılan açıklamaya göre, dün akşam Alagadi’de polis tarafından şüpheli vaziyette tespit edilen M.Ö.(E-22) ve A.C.D.(E-22)’nin üzerlerinde yapılan aramada, M.Ö’nün tasarrufunda, içerisinde tütün ile karışık hintkeneviri türü uyuşturucu madde olduğuna inanılan bir adet elle sarılmış ucu yanık sigara bulunarak emare olarak alındı.  Adı edilenler tutuklandı; olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

MAĞUSA’DA ŞİDDET TEHDİDİ 

Öte yandan  polis açıklamasına göre, Mart ayında, Gazimağusa'da bir iş yeri içerisinde Ş.B. (E-39), M.K.’ye (E-34) olan borcunu ödemediği gerekçesiyle, M.K’nin teşviki ile Akile Tarman’a şiddet tehdidinde bulundu. Bahse konu şahısların tutuklandığı, soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.