banner913
banner932
banner1032

Türkiye’nin torbacısı KKTC’de yakalandı

banner1020

Türkiye’de işlemiş olduğu uyuşturucu satışı sucundan kırmızı bültenle aranan Hüseyin Kilinç, Türkiye’nin talebi üzerine Kuzey Kıbrıs’ta tutuklandı

banner974
Türkiye’nin torbacısı KKTC’de yakalandı

banner971

Evrim KAMALI

Türkiye’de işlemiş olduğu uyuşturucu satışı sucundan kırmızı bültenle aranan zanlı Hüseyin Kilinç ülkemizde tespit edilerek tutuklandı. Zanlı dün Mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren Polis memuru Namık Özkan olayla ilgili bulguları aktardı. Özkan huzurda bulunan zanlı Hüseyin Kilinç’in 2016 yılı içerisinde Türkiye’de işlemiş olduğu “ Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma ve sağlama” suçlarından aleyhine kesinleşmiş toplam 4 yıl 2 ay 50 gün hapis cezası hükmü verildiğini söyledi. Polis zanlının suçluların iade edilmesi yasası altında Türkiye tarafından talep edilmesi üzerine tutuklandığını iade işlemlerinin gerçekleşmesi için ceza evinde beklemesi talebinde bulundu.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Kıdemli Yargıç Tacan Reynar zanlının iade işlemlerinin gerçekleşmesi maksadı ile 20 gün süre ile cezaevinde beklemesine emir verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.