banner913
banner932
banner1032
banner1038

Lefkoşa’da uyuşturucu operasyonu

banner1020

Ozan Cin’in Lefkoşa’daki evinde yapılan aramada uyuşturucu ve uyuşturucu satışında kullanılan malzemeler ele geçirildi

banner974
Lefkoşa’da uyuşturucu operasyonu

banner971

Evrim KAMALI

Lefkoşa’da alınan ihbar üzerine zanlı Ozan Cin’in ikametgâhında yapılan aramada uyuşturucu madde tespit edildi. Tutuklanan zanlı dün tutukluluk süresi talebi ile mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili şahadet veren Polis memuru Hasan Derman olayla ilgili bulguları aktardı. Derman, zanlı Ozan Cin’in 25 Mayıs tarihinde saat 09.40 – 10.15 raddelerinde Lefkoşa’da kalmakta olduğu ikametgâhta alınan ihbar üzerine yapılan aramada, yaklaşık 1 gram ağırlığında tütün ile karışık hintkeneviri türü uyuşturucu madde, üzerinde hintkeneviri kalıntısı olduğuna inanılan hassas terazi, metal öğütücü, metal kart ile üzerinde kokain türü uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan nakit para bulunduğunu söyledi. Polis ayrıca konu yerde uyuşturucu paketlenmesinde kullanıldığı düşünülen 20 adet şeffaf naylon ile uyuşturucu satışından elde edildiği düşünülen 150 Euro ile 1035 TL nakit para bulunarak emare yapıldığını söyledi.

Polis memuru Derman zanlının gönüllü ifade verdiğini ifadesinde tasarrufunda bulunan hintkeneviri türü maddeyi 24 Mayıs tarihinde Güney Kıbrıs’a giderek oradan 2 gram ağırlığında aldığını ve ülkemize getirdiğini, kokain türü uyuşturucu maddeyi ise Ocak 2017 tarihinde kullandığını ancak kimden aldığını hatırlamadığı itirafında bulunduğunu ifade etti.

Polis mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın henüz yeni olduğunu alınan ifadesinin teyit edileceğini belirterek zanlının ilk etap da 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.