banner913
banner932
banner1012

Ters yönde giden turist kazaya neden oldu

banner1020

banner974
Ters yönde giden turist kazaya neden oldu

banner971

Lefkoşa’da bugün günün ilk saatlerinde Dr. Burhan Nalbantoğlu Caddesi üzerinde ters yönde ilerlemeye çalışan turist sürücünün sebep olduğu kaza ucuz atlatıldı.

Polisten verilen bilgiye göre bugün saat 01:00 raddelerinde Lefkoşa’da Dr. Burhan Nalbantoğlu Caddesi üzerinde Batı istikametine doğru çift şeritli yolda sağ şerit içerisinde trafik levha ve işaretlerine riayet etmeden tek yön olarak seyreden Girne’da turist olan 28 yaşındaki Taylan Çil yönetimindeki ZKN 428 plakalı salon araç sürücüsünün dikkatsizliği sonucu o esnada cadde üzerinde Doğu istikametine doğru sağ şerit içerisinde seyreden Girne’de sakin 23 yaşındaki Burak Çapraz yönetimindeki PG 757 plakalı salon aracın önünü tıkaması sonucu yüz yüze çarpıştılar. Kazada yaralanan olmadı.

Kaza sonucu PG 757 plakalı araca 90.000 TL, ZKN 428 plakalı araca ise 40.000 TL tahmini hasar olurken, ZKN 428 plakalı araç sürücüsü Taylan ÇİL sigorta kapsamaksızın araç kullanma suçundan dolayı, ZKN 428 plakalı aracı kiralayan ve araçta yolcu olan Yiğit Şahbal sigorta kapsamaksızın araç kullanılmasına müsaade etme suçundan dolayı tutuklanarak Merkez Karakol Hücrelerine yerleştirildiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ezgi - 6 yıl önce
Bu Kişiler 2 günlüğüne gelip güzel kıbrısımızın düzenini bozuyor. Canımızı tehlikeye atıyor, okuyunca çok rahatsız oldum, bir daha adaya girişleri yasaklanmalı. VAllahi rezalet
Avatar
ALİ - 6 yıl önce
BÖYLE SORUMSUZLUK OLMAZ, Bİ DE DOKTOR
Avatar
MEHMET - 6 yıl önce
OLUR BÖYLE ŞEYLER ADI ÜZERİNDE KAZA.
Avatar
AYŞE - 6 yıl önce
AMA SARI SAÇLI RENKLİ GÖZLÜ YAAA
Avatar
PELİNSU - 6 yıl önce
KIYAMMAAAMMM NAZAR NAZAR HEP BUNLAR