banner913
banner932
banner1012

Polisiye Olaylar

banner1020

Uyuşturucu operasyonlarında 8 kişi tutuklandı... Sahtekarlaıkla para temini... Kayıp şahıs...

banner974
Polisiye Olaylar

banner971

 

UYUŞTURUCU OPERASYONLARINDA 8 KİŞİ TUTUKLANDI
Girne ve Lefkoşa’da polis tarafından yapılan uyuşturucu operasyonlarında yaşları 21 ile 26 arasında değişen biri kadın 8 kişiyi tutuklandı.

Polis Basın Bülteni’ne göre,  Karaoğlanoğlu-Girne’de A.K.S.M.F’nin.(E-22) ikametgahında yapılan aramada hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan yaklaşık 2 gram ağırlığında madde ile içerisinde tütünle karışık hintkeneviri türü uyuşturucu madde olduğuna inanılan bir adet ucu yanık sarma sigara bulundu.

Olayla ilgili yürütülen operasyon çerçevesinde Girne’de başka bir ikametgahta, Lefkoşa’da 2 ayrı ikametgahta ve yine Lefkoşa’da C.P.’nin (E-26) kullanımındaki araçta yapılan aramada hintkeneviri olduğuna inanılan yaklaşık 643,5 gram madde, kokain olduğuna inanılan 5 gram madde, içerisinde hintkeneviri kalıntısı olduğuna inanılan hassas terazi, içerisinde hintkeneviri kalıntısı olduğuna inanılan plastik öğütücü, içerisinde hintkeneviri kalıntısı olduğuna inanılan 3 adet metal öğütücü ile bir adet içerisinde hintkeneviri olduğuna inanılan sarma sigara emare olarak alındı.

Olayla ilgili bağlantısı olan A.S.A.A.(E-21),  M.A.M.A.S.(E-23), Y.A.R.A.İ.(E-21), M.R.B.(E-21), C.C. (E-22) ve M.T. (K-22) tutuklandı. Soruşturma devam ediyor.

SAHTEKARLIKLA PARA TEMİNİ

Girne’de Mete Adanır Caddesi’nde, sokakta yatıp kalkıp derbederlik yapan N.B.S. (E-47), Adem Üstün’e ait ticari taksiye binerek, adı edilene hasta olduğu ve tedavi olacak parası olmadığı beyanında bulunarak sahtekarlıkla 160 TL nakit para temin etti. N.B.S tutuklandı.

KAYIP ŞAHIS

Lefkoşa’da 2 Aralık’ta ikametgâhından ayrılan 21 yaşındaki Sinan Dilim’in halen evine geri dönmediği bildirildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.