banner913
banner932
banner1012

Ölümden döndü

banner1020

Lefkoşa Çağlayan bölgesinde virajı alamayan bir araç, korkuluklara çarpıp Yusuf Kaptan Sahası’nın park alanına daldı. Demir korkuluklar aracın içerisine saplanırken, sürücü büyük şans eseri kazayı yaralarla atlattı

banner974
Ölümden döndü

banner971

 Lefkoşa’nın Çağlayan bölgesinde dün öğle saatlerinde virajı alamayan bir aracın korkuluklara çarpması sonucunda meydana gelen trafik kazasında 46 yaşındaki sürücü Hüseyin Arslan yaralandı.

Kaza, saat 12.30 sıralarında, Çağlayan bölgesinde Yusuf Kaptan Sahası yakınında meydana geldi.

Hüseyin Arslan, GA 099 plakalı salon araçla doğudan batıya seyrettiği sırada sola meyilli virajda direksiyon hakimiyetini kaybederek, yolun solundan çıktı ve demir korkuluklara çarptı.

Demir korkuluklar aracın içerisine saplanırken, sürücü büyük şans eseri kazayı yaralarla atlattı ve ambulansla Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.