banner913
banner932
banner1012

Lefkoşa Kuzey Çevre Yolunda trafik kazası: 1 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı

banner1020

Lefkoşa Kuzey Çevre yolu üzerinde bu sabah meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı.

banner974
Lefkoşa Kuzey Çevre Yolunda trafik kazası: 1 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı

banner971
Polis Basın Bültenine göre, saat 04.00 sıralarında, Lefkoşa Kuzey Çevre yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan SV 822 plakalı salon araç sürücüsü Mehmet Sait Baycengiz (E-24), kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.
Kazada ağır yaralanan ve araçta yolcu olarak bulunan İrem Nur Yurtseven (K-21) ise yapılan müdahalenin ardından yoğun bakım servisinde müşahede altına alındı.
Kaza ile yapılan açıklama şöyle:
“06.04.2024 tarihinde, saat 04.00 sıralarında, Lefkoşa Kuzey Çevre yolu üzerinde Mehmet Sait BAYCENGİZ (E-24) yönetimindeki SV 822 plakalı salon araç ile süratli bir şekilde batı istikametine doğru seyrettiği sırada seyrettiği güzergah üzerinde bulunan sanayi çemberine yaklaştığında dikkatsizliği sonucu direksiyon hakimiyetini kaybedip yol ortasındaki gidiş ve gelişi ayıran refüje çarpıp kontrolsüz bir şekilde savrularak yoluna devam edip çemberi çevreleyen bordür taşlarına ardından da yolun solundan çıkarak beton sete çarpmıştır.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.