banner913
banner932
banner1012

Kazasız gün geçmiyor

banner1020

18 yaşındaki sürücü, Lefkoşa - Güzelyurt anayolunda direksiyon hakimiyetini kaybetti, bariyerlere çarptıktan sonra savrulup yol içerisinde takla attı. Kazada biri ağır iki kişi yaralandı

banner974
Kazasız gün geçmiyor

banner971

Murat ASLAN

Lefkoşa - Güzelyurt Anayolu üzerinde dün sabah meydana gelen trafik kazasında 2 genç yaralandı.

Kaza, saat 09:50 sıralarında meydana geldi.

18 yaşındaki Murat Özbek yönetimindeki JN 619 plakalı salon araç, Güzelyurt istikametine doğru seyrettiği sırada Serhatköy yakınlarına, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesiyle, önce orta refuje düşüp beton bariyerlere çarptıktan sonra kontrolsüzce sola savrulup yol içerisinde takla attı.

Kaza sonucu yaralanan araç sürücüsü Murat Özbek ve araçta yolcu olarak bulunan 18 yaşındaki Ahmet Kurkmaz, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Murat Özbek sağ köprücük kemiğinde kırık teşhisi ile cerrahi servisinde müşahede altına alınırken; kazada ağır yaralanan araçta yolcu Ahmet Kurkmaz ise Yakın Doğu Hastanesine sevk edilerek burada yoğun bakım servisinde tedaviye alındı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.