banner913
banner932
banner1012

Karaoğlanoğlu'nda korkunç kaza: Biri ağır 2 yaralı

banner1020

banner974
Karaoğlanoğlu'nda korkunç kaza: Biri ağır 2 yaralı

banner971
Girne-karaoğlanoğlu anayolunda dün gece alkol, sürat ve dikkatsizlik sonucunda meydana gelen kazada biri ağır 2 genç yaralandı. 
Polisten verilen bilgiye göre kaza, saat 23.30 sıralarında, Karaoğlanoğlu’nda Karaoğlanoğlu Caddesi üzerinde, 22 yaşındaki Hüseyin Avlar, 72 mlgr alkollü içki tesiri altında, yönetimindeki MU 395 plakalı salon araç ile batı istikametine doğru süratli ve dikkatsizce seyrettiği sırada yaşandı. Avlar'ın, gidiş istikametine göre sağa meyilli viraja girdiği zaman aracının direksiyon hakimiyetini kaybedip yolun kuzey kısmından çıkarak banket dışında bulunan otobüs durağı tabelasına, ardından da iki ayrı siteye ait çevre taş duvarına ve demir korkuluklara çarpıp takla attı.
Kaza sonucu yaralanan MU 395 plakalı araç sürücüsü Hüseyin Avlar ve aynı araçta yolcu olarak bulunan 23 yaşındakiKemal Kaplan kaldırıldıkları Lefkoşa Devlet Hastanesinde, yapılan müdahalelerin ardından Hüseyin Avlar acil serviste, ağır yaralanan Kemal Kaplan ise yoğun bakım servisinde müşahede altına alındılar.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.