banner913
banner932
banner1012

Hukuk bürosuna hırsız girdi

banner1020

Lefkoşa’da bir hukuk bürosuna girerek büroda muhafaza edilen toplam 300 TL para ve cep telefonu sirkat eden Tayfur Biricik, yakalandı

banner974
Hukuk bürosuna hırsız girdi

banner971

Evrim KAMALI

Lefkoşa’da faaliyet gösteren bir hukuk bürosuna girerek hırsızlık yapan zanlı Tayfur Biricik tutuklanmasının ardından dün Lefkoşa’da mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren Polis çavuşu Ahmet Kavan olayla ilgili bulguları aktardı. Kavan huzurda bulunan zanlı Tayfur Biricik’in 30 Temmuz 2017 tarihinde, saat 12.40 da Lefkoşa’da bulunan bir hukuk bürosunun doğuya bakan balkon kapısını hasar yapmadan açarak içeriye girip içerisinde muhafaza edilen toplam 300 TL para ve 1phone 4S marka cep telefonunu sirkat ederek aynı yerden çıkış yaptığını söyledi. Polis mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın devam ettiğini ve meseleye bağlantısı olan 1 kişinin daha arandığını belirterek soruşturmanın salimen yürütülebilmesi için zanlının ilk etap da 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Cenkay İnan zanlının soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.