banner913
banner932
banner1012

Girne'de kavga ve uyuşturucudan tutuklama

banner1020

banner974
Girne'de kavga ve uyuşturucudan tutuklama

banner971

Girne’de kavga eden 2 kişi tutuklandı.

Polisten yapılan açıklamaya göre, dün saat 16.30 sıralarında, Girne’de Ecevit Caddesi Hirondel Çemberi’nde A.K.(E-48) ve E.K.(E-50) kullanımlarındaki jeep araçlar ile aralarında bulunan sorun nedeniyle birbirlerinin araçlarına kasten vurarak araçları hasara uğrattıktan sonra birbirlerine küfür etti.

Söz konusu iki kişi tutuklandı.

GİRNE’DE VE HAVALİMANINDA UYUŞTURUCU

Girne’de dün saat 18.00 sıralarında, polisin yaptığı operasyonda V.I.S.’nin (E-29) tasarrufunda yaklaşık 6 gram ağırlığında “kokain” türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alındı.

V.I.S ve mesele ile bağlantısı olduğuna inanılan S.T.(E-35) tutuklandı.

Ercan Havalimanı’nda dün öğlen saatlerinde KKTC'ye giriş yapan S.Y.’ye (E-21) narkotik dedektör köpeğinin tepki vermesi sonucu üzerinde yapılan aramada yaklaşık 1 gram ağırlığında Hint keneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alındı. S.Y tutuklandı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.