banner913
banner932
banner1012

Çaldığı paraları kumarda yedi

banner1020

Gönyeli’de bir otelde resepsiyonist olarak çalışan Berk Yüreğir, otelin kasasında bulunan 100 dolar, 2 bin 500 TL ve 500 euro parayı çaldı, aynı gün ülkeden çıkış yapmak isterken havaalanında yakalandı. Tutuklanan zanlı, paraları kumarda harcadığını açıkladı

banner974
Çaldığı paraları kumarda yedi

banner971
Gönyeli’de bir otelde resepsiyonist olarak çalışan 29 yaşındaki Berk Yüreğir, otelden hırsızlık yaptığı gerekçesiyle tutuklanarak, dün mahkemeye çıkarıldı.
 Polis, Gönyeli’de faaliyet gösteren bir otelde resepsiyonist olarak çalışan zanlının 12 Mart 2024 tarihinde otelin kasasında bulunan 100 dolar, 2 bin 500 TL ve 500 euro parayı çaldığını söyledi. Polis, zanlının aynı gün ülkeden çıkış yapmak isterken saat 21.00 sıralarında KKTC Havaalanında yakalandığını belirtti. Polis, tutuklanan zanlının ifadesinde paraları kumarda harcadığını itiraf ettiğini açıkladı.  Polis, yapılan muhaceret kontrolünde zanlının 19 Şubat 2024 tarihinde 30 günlük turist vizesiyle ülkeye geldiğinin belirlendiğini açıkladı. Polis, otelde geriye dönük inceleme yapılacağını ifade ederek, zanlının 2 gün süreyle tutuklu kalmasını talep etti. Yargıç, zanlının 2 gün tutuklu kalmasına emir verdi.  
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.