banner913
banner932
banner1032

Çaldığı paraları kumarda harcadı

banner1020

Girne’de Starling Market'te kasiyer olarak çalışan 30 yaşındaki Muhammet Aziz Geçgel, müşterilerden temin ettiği toplam 6 bin 899 TL nakit parayı çaldı ve çaldığı paraları kumarhanede harcadı

banner974
Çaldığı paraları kumarda harcadı

banner971
Girne’de Salih Miroğlu Caddesi üzerinde faaliyet gösteren "Starling” isimli markette kasiyer olarak çalışan 30 yaşındaki Muhammet Aziz Geçgel, 17-26 Mayıs tarihleri arasında, alışverişler karşılığında müşterilerden temin ettiği toplam 6 bin 899 TL nakit parayı işyerine teslim etmeyip tasarrufuna geçirerek çaldı.
Olayın polisin bilgisine gelmesi üzerine, bahse konu şahıs tespit edilerek tutuklandı ve dün mahkeme huzuruna çıkarıldı.
Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis memuru olayla ilgili bulguları aktardı.
Polis, zanlı Muhammet Aziz Geçgel’in 17-26  Mayıs 2024 tarihleri içerisinde Girne’de, Salih Miroğlu Caddesi üzerinde faaliyet gösteren “Starling” isimli markette kasiyer olarak çalıştığı esnada müşteriler tarafından alınan market ürünlerini kasasından geçirip müşterilere teslim ettikten sonra ve ürünleri kasadan iptal edip, karşılığında müşterilerden toplamda almış olduğu nakit 6.899,31 TL parayı kasaya teslim etmeyip, tasarrufuna geçirmek suretiyle konu paraları sirkat ettiğinin tespit edildiğini söyledi.
Polis yapılan şikayet üzerine zanlının tutuklandığını ve vermiş olduğu gönüllü ifadesinde almış olduğu paraları kumarhanede harcadığını söylediğini belirtti. Polis mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın devam ettiğini, zanlının verdiği ifadesinin teyit ve tekzip edileceğini belirterek incelenecek kasa faaliyetlerini de göz önünde bulundurup ilk etapta soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.
Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Kıdemli Yargıç, zanlının soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.