banner913
banner932
banner1012

Bulut Akacan teminatla serbest

banner1020

banner974
Bulut Akacan teminatla serbest

banner971

Girne'de 7 Ocak tarihinde meydana gelen vahim zarar ve ciddi darp meselesine methaldar Bulut Akacan, teminatla serbest bırakıldı.

Polis Basın Subaylığı tarafından yapılan açıklamaya göre, Girne'de meydana gelen vahim zarar ve ciddi darp meselesine methaldar Bulut Akacan, Vasıf Gurbanov ve Orçun Özorçun'un Girne Kaza Mahkemesi’nde görülen teminat duruşması tamamlandı.

Polis açıklamasına göre, mahkeme; Vasıf Gurbanov ve Orçun Özorcun'un davaları görüşülünceye kadar 20 günü geçmemek koşuluyla merkezi cezaevinde tutuklu kalmalarına emir verirken, Bulut Akacan'ın ise 50 bin TL nakdi teminat ve kendisine kefil girecek 3 kişinin 250'şer bin TL kefalet senedi imzalamalarına, ayrıca yurtdışı yasağı ve haftada iki gün süre ile polise isbatı vücut etmesine emir verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.