banner913
banner932
banner1012

15 yaşındaki kıza cinsel saldırı

banner1020

Dörtyol köyünde evinde misafir olarak bulunan 15 yaşındaki kıza cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen kişi tutuklandı

banner974
15 yaşındaki kıza cinsel saldırı

banner971
 
Mağusa’da 17 yaşındaki kıza 3 kişinin tecavüz ettiği haberinin ardından bu kez Dörtyol’dan cinsel saldırı haberi geldi.
Dörtyol’da 2021 yılı Şubat ayı içerisinde evinde misafir olarak bulunan 15 yaşındaki kıza cinsel amaç ile omzundan tutup vücudunu vücuduna yaklaştırmak kastıyla “cinsel saldırıda” bulunduğu iddia edilen isminin baş harfleri Ş.G. tutuklandı.
Kıbrıspostası’na göre zanlı önceki gün Mağusa Kaza Mahkemesi’nde yargıç karşısına çıkarıldı.
Polis memuru Ömer Ülger mahkemede verdiği  ifadesinde, 2021 yılı Şubat ayı içerisinde Dörtyol’da Ş.G’nin evinde misafir olarak bulunan ve eşi tarafından çocuklara bakması için yatak odasına gönderilen 15 yaşındaki kıza, yatak odasında omzundan tutup vücudunu vücuduna yaklaştırmak sureti ile cinsel saldırıda bulunduğunu açıkladı.
Olayın 27 Mart tarihinde polise bildirildiğini ve zanlının aynı gün tutuklandığını ve soruşturmanın başlatıldığını kaydeden Ülger, şikayetçinin polise yaptığı şikayette daha önce de zanlının birden çok kez eli, ayağı ile temasta bulunduğu yönünde beyanda bulunduğunu açıkladı. Soruşturmanın yeni başlatıldığını kaydeden Ülger, zanlının 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.
Zanlı Ş.G. mahkemede, hakkındaki tutukluluk talebine itirazda bulunmazken, suçlamaları kabul etmediğini söyleyerek “ben evime bu kadar çok girip çıkmalarını istemediğim için araya mesafe koymak istedim, bu insanlar bunu yanlış anlayıp bana iftira attılar” şeklinde konuştu.
Mahkeme, yürütülen soruşturmanın selameti açısından zanlının 3 gün poliste tutuklu kalmasına karar verdi.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.