banner913
banner932
banner1012

Voleybolda gözler Süper Kupa’da

banner1020

Voleybol 17. Süper Kupa finallerinde kadınlarda Çamlıkspor ile Lefke Avrupa Üniversitesi, erkeklerde ise Yakın Doğu Üniversitesi ile Doğu Akdeniz Üniversitesi, karşı karşıya gelecekler

banner974
Voleybolda gözler Süper Kupa’da

banner971

Voleybol Federasyonu tarafından organize edilen 17. Süper Kupa finallerinin tarihleri belli oldu. Bayanlarda Çamlıkspor ile Lefke Avrupa Üniversitesi, erkeklerde ise Yakın Doğu Üniversitesi ile Doğu Akdeniz Üniversitesi, Süper Kupa finallerinde karşı karşıya gelecekler.

Kadınlarda Çamlıkspor, erkeklerde ise Yakın Doğu Üniversitesi lig ve kupa şampiyonluklarını elde etmişlerdi. Erkeklerde Doğu Akdeniz Üniversitesi, bayanlarda ise Lefke Avrupa Üniversitesi ligi ikincisi olarak Süper Kupa finalini oynamaya hak kazandılar.

Kadınlarda 17. Süper Kupa Finali 26 Nisan Perşembe saat 19.30'da YDÜ Spor Salonu'nda, erkeklerde ise 30 Nisan Pazartesi akşamı Atatürk Spor Salonu'nda saat 19.30'da oynanacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.