banner913
banner932
banner1012

LAÜ’den fileye iki Ukraynalı takviye

banner1020

Voleybol Kadınlar Ligi’nde yer almaya hazırlanan Lefke Avrupa Üniversitesi, Ukrayna’lı pasör Angelina Mircheva ve smaçör Tetiana Litvinovska’yı idmanlara çıkardı

banner974
LAÜ’den fileye iki Ukraynalı takviye

banner971

(BRT SPOR)

Lefke Avrupa Üniversitesi, iddialı kadro oluşturma amacında olan Voleybol Kadınlar Ligi Takımı için 2 Ukraynalı oyuncu ile anlaşarak ülkeye getirdi.

2017-2018 Voleybol Kadınlar Ligi’nde yer almaya hazırlanan Lefke Avrupa Üniversitesi, Ukrayna’lı pasör Angelina Mircheva ve smaçör Tetiana Litvinovska’yı idmanlara çıkardı.

Antrenör Ruhsar Bener nezaretinde çalışan takımın 2 Ukraynalı oyuncusu da LAÜ yönetiminden tam not aldı.

Takımın yeni oyuncularından Ukrayna Kadınlar Ligi’nde Minchak Minsk takımında yer alan 28 yaşında 1,86 boyundaki smaçör Tetiana Litvinoska 8 kez Ukrayna Milli Takım forması giydi.

LAÜ’nün pasör olarak transfer ettiği 23 yaşında 1,82’lik Angelina Mircheva ise Ukrayna Ligi ekiplerinden Galychanka’da forma giyiyordu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.