banner913
banner932
banner1012

Erenköy'ün Aslanları Aydın’da tarih yazdı

banner1020

Aydın’da düzenlenen Bölgesel Türkiye Genç Erkekler Voleybol Şampiyonası’nda ülkemizi temsil eden Erenköy Lisesi, Lise Genç Erkekler Türkiye Şampiyonası Deplasmanlı Ligi’ne katılma hakkı elde etti

banner974
Erenköy'ün Aslanları Aydın’da tarih yazdı

banner971

Erenköy Lisesi Erkek voleybol takımı 21-27 Şubat tarihleri arasında Aydın’da düzenlenen Bölgesel Türkiye Genç Erkekler Voleybol Şampiyonası’nda ülkemizi temsil etti. 8 takımın katıldığı grup elemeleri 4 takımdan oluşan A ve B grupları şeklinde çekilen kurayla belirlendi. A Grubu’nda mücadele eden Erenköy Lisesi, Antalya ve Adana il takımlarını yenerek grubu 2’nci sırada tamamladı ve çaprazda B Grubu 1’incisi Manisa temsilcisi karşısına çıktı. Manisa temsilcisini 3-0’la deviren takımımız bu sene Türkiye’de ilk defa düzenlenecek Lise Genç Erkekler Türkiye Şampiyonası Deplasmanlı Ligi’ne katılma hakkı elde etti.
Deplasmanlı lig fikstürü önümüzdeki günlerde belirlenecek ve bu ligi ilk 2 sırada tamamlayan takımlar Mayıs ayında Çeşme-İzmir’de düzenlenecek Türkiye Şampiyonası finallerinde yer alacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.