banner913
banner932
banner1012

YDÜ İnşaat Mühendisliği mezunları, diplomalarını törenle aldı

banner1020

Yakın Doğu Üniversitesi İnşaat Mühendisliği 2017-2018 Güz Dönemi Mezuniyet Töreni Yakın Doğu Üniversitesi Atatürk Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

banner974
YDÜ İnşaat Mühendisliği mezunları, diplomalarını törenle aldı

banner971

 

Video gösterisinin ardından açılış konuşmasını gerçekleştiren Yakın Doğu Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Dekan Vekili Yrd. Doç. Dr. Pınar Akpınar, “Bugün sizlerle bu özel günü paylaşıyor olmaktan dolayı gurur duyuyoruz.” diyerek yurt dışında bulunan Fakülte Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Gökçekuş’un mesajını iletti.

Yrd. Doç. Dr. Akpınar, “Biliyorsunuz eğitiminiz boyunca sizleri iyi bir mühendis yapmaya çalışıyoruz. Her şekilde teorik bilgilerle desteklemeye çalışıyoruz. Umuyoruz ki pratik bilgilerle de bunları pekiştireceksiniz. Bizi onurlandıran gururlandıran şey sizlerin başarılı olduğunuzu görmek. Bu açıdan iletişimi kesmemeniz bizleri mutlu eder. Güzel haberlerinizi almayı umuyoruz. Tekrardan hepinizi tebrik ediyorum, başarılar diliyorum. Unutmayın ki sizlerle gurur duyuyoruz duymaya da devam edeceğiz.” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Yrd. Doç. Dr. Akpınar’ın ardından İnşaat Mühendisliği Bölüm Birincisi Filistin uyruklu Ali Zaidan bir konuşma gerçekleştirdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.