banner913
banner932
banner1012

UKÜ, Bahar Dönemi dalış sezonunu açtı

banner1020

banner974
UKÜ, Bahar Dönemi dalış sezonunu açtı

banner971

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi’nin (UKÜ) Öğrenci Gelişim ve Danışma Merkezi bünyesinde bulunan Sosyal Aktiviteler Koordinatörlüğü’ne bağlı Dalış Kulübü tarafından bahar döneminin ilk dalışı gerçekleşti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı kapsamında gerçekleştirilen etkinlik, 29 kişinin katılımıyla düzenlendi. Düzenlenen etkinlikte Türk bayrakları eşliğinde, yedi kişilik gruplar halinde dört ayrı grup dalış gerçekleştirdi. UKÜ Dalış Kulübü tarafından düzenlenen etkinlikte yabancı öğrenciler de yer aldı.

Etkinliğin 23 Nisan’da farkındalık yaratmak amacıyla düzenlendiğini belirten Dalış Kulübü Başkanı Oğuz Akkurt, her zaman milli değerlere sahip çıkılması ve insanların geçmişine bağlı kalmasının önemini vurguladı. Akkurt “Gerçekleştirdiğimiz etkinliğe ilginin büyük olması ve uluslararası öğrencilerin de katılmış olması Dalış Kulübü olarak bizleri gururlandırdı” ifadelerini kullandı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.