banner913
banner932
banner1012

DAÜ ile Warwick Üniversitesi arasında işbirliği genişliyor

banner1020

banner974
DAÜ ile Warwick Üniversitesi arasında işbirliği genişliyor

banner971

 Doğu Akdeniz Üniversitesi’nden yapılan açıklama göre, Warwick Üniversitesi Warwick Üretim Grubu’nun (WMG) İşletme Mühendisliği Yönetimi ile Tedarik Zinciri ve Lojistik Yönetimi yüksek lisans (MSc) programları, 2011 yılından bu yana DAÜ kampusunda sunuluyor.

Açıklamada, eğitim programlarının DAÜ kampusunda Warwick Üniversitesi’nden gelen öğretim elemanları tarafından verilen derslerle 1 akademik yılda tamamlanabildiği kaydedildi.

Öğrencilere 2 dersi İngiltere’de Warwick Üniversitesi’nde veya Singapur, Malezya, Tayland, Çin’de alabilme seçeneği de sunulduğu ifade edildi.

Bu konu hakkında daha detaylı bilgi edinmek ve 2017 – 2018 Akademik Yılı için başvuruda bulunmak isteyenler DAÜ kampusunda bulunan WMG-DAÜ Ofisini veya warwick.emu.edu.tr adresini ziyaret edebilir.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.