banner913
banner932
banner1012

Atatürk Öğretmen Akademesi yeni mezunlar verdi

banner1020

Atatürk Öğretmen Akademisi’nin 2016- 2017 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni dün akşam yapıldı.

banner974
Atatürk Öğretmen Akademesi yeni mezunlar verdi

banner971

Akademi’nin bahçesinde gerçekleşen törene, Cumhurbaşkanı Vekili ve Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber ile Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Özdemir Berova da katıldı.

SİBER

Cumhuriyet Meclisi Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, 35 mezunun diploma aldığı törende konuşan  Cumhurbaşkanı Vekili ve Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber,  babasının öğretmenlik yaptığı yıllardaki öğretmenlik heyecanını anlatarak öğretmenliğin önemine değindi.

Öğrencilerin gözlerinde her zaman bir şey öğrenme isteğinin olmasının öğretmenliğe bambaşka bir duygu kattığını ifade eden Siber, mezunlara hitaben "Sadece bir öğretmen değil, aynı zamanda bir eğitmen olacaksınız" dedi.

Eğitimin evde ve okulda yaşam boyu sürdüğünü ifade eden Siber, ancak en büyük eğitmenin her zaman için öğretmen olduğuna vurgu yaptı.

Mezunlardan  yaşam boyu  öğretirken de öğrenmelerini isteyen Siber, bilgi dağarcığının dolduğu oranda bilgi sahibi olunabileceğine dikkat çekti.

Siber şöyle devam etti:

"Öğrenmek ve bilgilerinizi geliştirmek sizi yüceltir ve hoşgörünüz de artar. Hoşgörünüz arttıkça kendinize olan, çevrenize olan öfkeniz de azalır. Öfke yerine daha iyisini yapma arzusu oluşur. Hiç bir şeyden yılmayın. Yeter ki hayallerinizin peşinde koşmaya devam edin. O hayaller bir gün mutlaka gerçekleşir."

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.