banner913
banner932
banner1012

Manchester United için balayını yarıda bıraktı

banner1020

Manchester United'a transferini hızlandırmak isteyen Real Madrid'in 24 yaşındaki yıldızı Alvaro Morata, balayını yarıda keserek Madrid'e döndü

banner974
Manchester United için balayını yarıda bıraktı

banner971

Alice Campello ile evlenen Morata geçen haftayı İbiza’da balayı yaparak geçirdi. Real Madrid’li yıldız forvet eve dönmeden önce 65 milyon euro karşılığındaki Manchester United transferinin gerçekleşeceğini umuyordu.

Fakat Real Madrid, United’ın açılış teklifini reddetti ve serbest kalma ücretini 75-80 milyon euro olarak belirledi.

Bu durumu çözmek isteyen Morata yeni evlenmiş olduğu eşini İbiza’da bırakarak Real Madrid’i fiyat düşürmeye ikna etmek için İspanya’ya döndü.

İngiliz basını bu ayın başlarında United’ın David Gea’yı satmayı reddetmesinden dolayı İspanya devinin Morata transferinde zoru oynayacağından korktuğunu iddia etmişti.

24 yaşındaki yıldız forvet, daha önce Jose Mourinho ile gerçekleştirdiği konuşmada Chelsea yerine Manchester United’a katılmak istediğini belirtmişti. 

Real Madrid başkanı Florentina Perez ise transfer olayında acele etmek yerine İngiliz ekibinden daha fazla gelir elde etme peşinde. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.