banner913
banner932
banner1012

James Rodriguez belirsizliği

banner1020

Copa America’da Arjantin’i 2-0 yenen Kolombiya’da yıldız oyuncu James Rodriguez de oynuyor. Kiralık olarak oynadığı Bayern Münih’ten ayrılan Rodriguez yeni takımını bekliyor

banner974
James Rodriguez belirsizliği

banner971

Copa America’da Kolombiya’nın yıldızlar topluluğu Arjantin’i 2-0 yenmesinin ardından mikrofonlar James Rodriguez’e uzatıldı. 

Kiralık olarak oynadığı Bayern Münih’ten ayrılan James Rodriguez, Real Madrid’te de düşünülmüyor. Napoli’nin radarında olan Rodriguez, geleceği hakkında henüz bilgi sahibi olmadığını söyledi.

James Rodriguez, Arjantin maçıyla ilgili olarak da “İyi oynadık. Çok sağlamdık. Fiziksel bir oyun ortaya koyduk. Kolombiyalılar için çok güzel bir gündü. Birlikte oynadığımızda herkes için daha kolay oluyor. Şimdi önümüzdeki maçlara bakmamız gerekiyor. Rehavete kapılmadan sakin ve temkinli olmalıyız.” dedi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.