banner913
banner932
banner1012

Avrupa’nın en büyüğü kim olacak?

banner1020

Avrupa'nın en büyüğü belli oluyor. UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde İtalyan ekibi Juventus, İspanyol temsilcisi Real Madrid ile kapışacak. Bu dev maç TRT1, TRT 4K ve trtspor.com'dan canlı yayınlanacak

banner974
Avrupa’nın en büyüğü kim olacak?

banner971

Şampiyonlar Ligi'nde heyecan doruğa çıktı, artık final zamanı! İtalyan devi Juventus ile yıldızlar topluluğu Real Madrid, Avrupa'nın en büyüğü olmak için sahaya çıkıyor. 

Şampiyonlar Ligi tarihinin en başarılı takımı Real Madrid, 15. finalinde 12. şampiyonluğunu elde etmeye çalışacak. Juventus da 9. kez finale kaldığı turnuvada 3. kez şampiyonluğuna ulaşmanın hesaplarını yapıyor.

3 Haziran Cumartesi günü Galler'in Cardiff kentindeki Milenyum Stadı'nda oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde Almanya Futbol Federasyonundan Felix Brych düdük çalacak. Brych'ın yardımcılıklarını, aynı ülkeden Mark Borsch ve Stefan Lupp yapacak. Sırbistanlı Milorad Mazic ise 4. hakem olarak görev alacak. 

Soluksuz izlenecek bu futbol şöleni, Cumartesi günü saat 21.45'ten itibaren TRT ve trtspor.com'dan yayınlanacak. Futbolseverler dev finali TRT 4K'dan da canlı olarak izleyebilecek.

Yarı finalde Juventus, Fransız temsilcisi Monaco'yu Real Madrid ise bir başka İspanyol ekibi Atletico Madrid'i elemişti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.