banner913
banner932
banner1012

Sadi Güven’den eleştirilere yanıt

banner1020

YSK Başkanı Sadi Güven, kurulun halk oylamasının iptaline ilişkin başvuruları reddetmesinin ardından kendisine yönelik eleştirilere "Cevap vermeyeceğim. Ben siyasi değilim, hakimim" diye yanıt verdi.

banner974
Sadi Güven’den eleştirilere yanıt

banner971

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), CHP, HDP ve Vatan Partisi'nin, mühürsüz oy ve zarfların geçerli sayılması nedeniyle referandumun iptal edilmesi yönündeki başvurularını 1'e karşı 10 üyenin oyuyla reddetti. Dün akşam saatlerinde verilen bu karar gündeme damga vurdu. YSK ve Başkan Güven eleştirilerin odağına oturdu.

‘BEN HAKİMİM’

Bugün sabah saatlerinde YSK binasına gelişinde Güven’e, iptalin ardından yapılan eleştiriler soruldu. Sadi Güven gazetecilerin bu sorusuna “Cevap vermeyeceğim. Ben siyasi değilim, hakimim” diye yanıt verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.