banner913
banner932
banner1012

CHP’den tarihi referandum çıkışı: Meclisten çekilebiliriz

banner1020

CHP Sözcüsü Selin Sayek Böke YSK'nın 'mühürsüz oy kararına' karşı CHP'nin 'üzerine düşen her şeyi' yapacağını söyledi. Böke ‘’CHP olarak bu referandumu tanımıyoruz. Sonuç hayır çıkmıştır. Milyonların iradesine sonuna kadar sahip çıkacağız. Bu amaçla her türlü yaptırımı da masaya yatıracağız. Her türlü derken buna Sine-i Millet de dahildir’’ dedi.

banner974
CHP’den tarihi referandum çıkışı:  Meclisten çekilebiliriz

banner971

CHP, referandumun yenilenmemesi durumunda Sine-i Millete dönmeyi tartışmaya açmayı kararlaştırdı. CHP Genel Başkan yardımcısı Selin Sayek Böke, MYK toplantısında sonra yaptığı açıklamada bu kritik konuyu dile getirdi ve milletvekillerinin istifa ederek TBMM'den çekilmesi anlamına gelen ‘'Sine-i Millet'' kararını gündemlerine aldıklarını bildirdi.  Böke şöyle dedi: ‘'CHP olarak bu referandumu tanımıyoruz. Sonuç hayır çıkmıştır. Milyonların iradesine sonuna kadar sahip çıkacağız. Bu amaçla her türlü yaptırımı da masaya yatıracağız. Her türlü derken buna Sine-i Millet de dahildir''

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.