banner913
banner932
banner1012

AK Parti aday adayının börklü afişi fenomen oldu!

banner1020

Reklamcılık yapan ve aynı zamanda Konya Reklamcılar Derneği Başkanı olan evli ve 6 çocuk babası Osman Yavuz, Ak Partiden Konya Milletvekili aday adayı oldu. Hafta sonu yapılacak olan eğilim yoklaması öncesi seçim çalışmalarını...

banner974
AK Parti aday adayının börklü afişi fenomen oldu!

banner971

Reklamcılık yapan ve aynı zamanda Konya Reklamcılar Derneği Başkanı olan evli ve 6 çocuk babası Osman Yavuz, Ak Partiden Konya Milletvekili aday adayı oldu. Hafta sonu yapılacak olan eğilim yoklaması öncesi seçim çalışmalarını sürdüren Yavuzun, başında börk ve üzerinde postlu cübbe ile çektirdiği fotoğrafla hazırlattığı afiş dikkat çekti. Yavuz, afişini sosyal medyada kullanınca kısa sürede fenomen haline geldi.

Sosyal medyanın gücünü bildiği içinde böyle bir seçim kampanyası başlattığını ifaden eden Osman Yavuz, Sosyal medyanın, medyanın gücünü bildiğimizden dolayı kendimizi anlatma adına böyle bir proje hazırladık. Bu projeyle şehrimizin, memleketimizin sorunlarına biz de varız demek için dedi.



OSMANLI SOYUNDAN GELİYORUM

Osman adını dedesinin babasından aldığını belirten Osman Yavuz, Sultan Abdürreşit Han hazretlerinin, dedemin babasına 1332 yılında vermiş olduğu bir diploma mevcut. Cuma ve bayram namazlarını kıldırma yetkisi Sultan Abdürreşit tarafından ıslak imzayla verilmiştir. Elhamdülillah soyumuz ailemiz de ilmiyle devletine bağlı bir soyun torunlarıyız. Biz Osmanlının Kayı boyundanız. Soyadımın Yavuz olması da dedemin babası, Yavuz firkateyninde görev yaptığından dolayı soyadı kanunuyla birlikte bu soy ismini almışız. Ecdadımızla birlikte övünüyoruz diye konuştu.

Osman Yavuz, afişte kullandığı börkü ise sürekli kullandığını belirtti.

Hasan DÖNMEZ/KONYA, (DHA)

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.