banner913
banner932
banner1012

Plaj tenisi turnuvası artık puanlı

banner1020

Plaj Tenisi Turnuvası, Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu’nun turnuvayı, takvimine alması ve plaj tenisi talimatnamesini hazırlaması ile puanlı hale getirildi

banner974
Plaj tenisi turnuvası artık puanlı

banner971

Mağusa Belediyesi Tenis Kulübü tarafından 2015 yılında 1.’si düzenlenen Plaj Tenisi Turnuvası bu yıl Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu’nun turnuvayı, takvimine alması ve Plaj Tenisi Talimatnamesini hazırlaması ile puanlı hale getirildi.

2017 yazında 3 turnuva olarak planlanan sezonun 1. Turnuvası 14-15-16 Temmuz 2017 tarihlerinde Mağusa’da Kocareis Plajı’nda yapılıyor.  KKTF Puanlı MBTK Plaj Tenisi Turnuvası-1 adı altında gerçekleştirilecek turnuvaya ekipmanların Mağusa Belediyesi Tenis Kulübü tarafından temin edilecek.

Turnuvada Katagoriler: (8-12) Yaş,+13 Yaş çift kadınlar-çift erkekler ve karışık çiftler olurken kayıtlar 12 Temmuz 2017 saat:19.00’a kadar www.kktf.org ‘a yapılabilecek.

KKTC’de ilk kez 2015 yılında başlayan Plaj Tenisi ilk yıl çiftler ve karışık çiftler kategorilerinde düzenlenirken turnuvaya 52 çift katıldı.

2016 yılında düzenlenen turnuvaya çiftler ve karışık çiftler kategorileri yanında -12 kategorisi de eklenip 66 çiftin katılımıyla plaj tenisine giderek artan ilgi turnuvanın ve maçların kalitesini artırarak seyir zevki yüksek maçlara sahne oldu. Sadece tenis oynayanların yapabileceği bir spor türü olmaması da tenis camiası dışından plaj sporları yapanların ve her yaştan sporseverin katılması ve ilgi göstermesi turnuvalara olan ilgiyi artırıyor.

Turnuvanın sna sponsor 20 Temmuz Restorant olurken, Kocareis Holiday Resort, Serena Group, Powerade, Shine, Queen, Meysu, Kul Garaj ve Barış Bobinaj da turnuvaya katkı koyan firmalar oldu. Üç gün boyunca plajda müzik eşiliğinde mücadele edecek sporculara turnuva sonunda kupa-madalya ve sponsorlar tarafından hazırlanan ödüller verilecek.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.