banner913
banner932
banner1012

Deniz Plaza, masa tenisinde de iddialı

banner1020

banner974
Deniz Plaza, masa tenisinde de iddialı

banner971

Gençliğe ve spora büyük önem veren Deniz Plaza Spor Derneği, masa tenisi spor dalında da faaliyete geçerek, Kuzey Kıbrıs Masa Tenisi Federasyonu’na üyeliğini tescil ettirdi.

Masa tenisi eski şampiyonlarından Cengiz İleri’nin antrenörlüğünü yaptığı Deniz Plaza masa tenisi minik erkek takımı federasyon salonunda haftada dört gün antrenman yapıyor. Ali İleri, Ada Behlül ve Erin Elagöz’den oluşan Deniz Plaza takımının çalışmalarından antrenör  Cengiz İleri memnun oldu. İleri yaptığı açıklamada, hedeflerinin gençlere masa tenisini sevdirmek ve iyi masa tenisçiler yetiştirmek olduğunu belirtti.

İleri açıklamasına şöyle devam etti: “Masa tenisine, alt yapıdan başladık. Yeni sporcular yetiştirerek çalışmalara devam edeceğiz. Kendi sporcularımızla şimdi miniklerde ferdi ve takım maçlarına katılacağız. Daha sonra yıldızlar yaş grubuna katılarak, yavaş yavaş hedef büyülteceğiz.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.