banner913
banner932
banner1012

Web için Skype geliyor

banner1020

Teknoloji Haberleri › Web için Skype geliyor haberi Kısa süre önce Web arayüzünü kullanıma açarak büyük beğeni toplayan WhatsAppın ardından Microsoft da Skype için Web arayüzü çalışmalarına başladı. Çıktığı günden itibaren...

banner974
Web için Skype geliyor

banner971
Teknoloji Haberleri ›
Web için Skype geliyor haberi
Kısa süre önce Web arayüzünü kullanıma açarak büyük beğeni toplayan WhatsAppın ardından Microsoft da Skype için Web arayüzü çalışmalarına başladı.

Çıktığı günden itibaren kullanımı önemli miktarda kolaylaştıran ve birçok kullanıcının müdavimi olduğu Whatsapp Webin ardından Microsoft da kendi mesajlaşma ve görüntülü arama uygulaması için rastgele seçilen kullanıcılara beta davetiyeleri gönderilmeye başladı.

Skype for Web şeklinde isimlendirilen yeni uygulama ile, kullanıcılar tarayıcı üzerinden sohbet etmenin yanında görüntülü ve sesli arama da yapabilecek.

Web uygulaması sayesinde düzgün bir internet bağlantısı olan her yerden Skypeı kullanmak ciddi oranda kolaylaşacak. Şu an özel beta sürümünde olan Skype for Webin ne zaman herkese açılacağı ise bilinmiyor. Yine de tahminler, Windows 10un resmen çıkışından sonra geleceği yönünde.

Kaynak: PcWorld

 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.