banner913
banner932
banner1012

KKTCelliler'den bayramda 5.2 milyon dakika mobil trafik

banner1020

Kuzey Kıbrıs Turkcell müşterileri, 4 günlük bayram boyunca, sevdikleriyle 5.2 milyon dakika konuştu, 2 milyonun üzerinde kısa mesaj (SMS) gönderdi

banner974
KKTCelliler'den bayramda 5.2 milyon  dakika mobil trafik

banner971

Kuzey Kıbrıs Turkcell, bayram süresince yaklaşık 5.2 milyon dakika mobil trafik yaşadı. Mobil iletişim teknolojisi bayram tatiline eşlik etti, özellikle mobil internet kullanımı zirve yaptı.
79.5 bin GB internet
Kuzey Kıbrıs Turkcell müşterileri, 4 günlük bayram süresi boyunca, sevdiklerine 2 milyonun üzerinde kısa mesaj (SMS) gönderdi.
Kuzey Kıbrıs Turkcell’den yapılan açıklamada bayram boyunca 79.5 bin GB internet kullanıldığı belirtilirken, toplamda yaklaşık 5.2 milyon dakika konuşma yapılması da dikkat çekti.
Türkiye, İngiltere, Nijerya, Türkmenistan ve Güney Kıbrıs en fazla aranan ülkeler oldu.

Roaming endişesiz bayram
Kuzey Kıbrıs Turcell’in bayram tatili öncesinde yaptığı “Roaming endişesiz tatil” çağrısı da karşılığını buldu.
Bayram süresince 8 bini aşkın Kuzey Kıbrıs Turkcell’li Türkiye’de Kuzey Kıbrıs’taki gibi internet kullanımı yaptı.
Bayram tatili için yurt dışına seyahat eden Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler ise yurt içi tarifelerini yurt dışında da ek hiçbir işlem yapmadan Transit Servisi ile günlük 15 TL karşılığında Kuzey Kıbrıs’taymış gibi kullandı.
“Transit Servisi” ile Kuzey Kıbrıs Turkcell’lilerin Kuzey Kıbrıs’taki paketlerinde yer alan internet, dakika ve mesajlar, ek hiçbir işlem gerektirmeden yurt dışındaki 69 ülkede kullanılabiliyor.
Turkcell farkı ve kalitesi
Kuzey Kıbrıs Turkcell Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Ozan Çağlar Aslan bu bayramda da, Turkcell farkı ve kalitesinin ön plana çıktığını söyledi.
“Özellikle yurt dışına giden müşterilerimiz, Transit Servisiile internetlerini Kıbrıs’taymış gibi kullanarak haber, müzik, sohbet ve eğlenceden ayrı kalmadı” diyen Aslan, bayram süresince halkımızın dünyanın dört bir yanıyla iletişim kurduğunu belirtti.
Kuzey Kıbrıs Turkcell Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Ozan Çağlar Aslan, bu rakamların, Kuzey Kıbrıs Turkcell’in hizmet kalitesi ve farkını ortaya çıkardığını da vurgulayarak, “Kuzey Kıbrıs Turkcell, tüm özel günlerde yüksek hizmet kalitesi sunmaya devam edecektir” dedi.

Ozan Çağlar Aslan, bayram tatili sürecinde, Kuzey Kıbrıs Turkcell’lilerin en iyi hizmeti alması için görev yapan takım arkadaşlarına da ayrıca teşekkür etti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.