banner913
banner932
banner1012

iPhone 6s ne zaman piyasaya sürülecek?

banner1020

Apple firmasının yeni modeli iPhone 6s'in Eylül 2015'te satışa sunulacağı öne sürüldü.

banner974
iPhone 6s ne zaman piyasaya sürülecek?

banner971
googletag.cmd.push(function() { googletag.display(dfp-haber-ici); });

Apple konuyla ilgili resmi bir açıklama yapmaktan kaçınsa da daha önce benzer bir satış takvimi takip ettiği için iPhone 6sin Eylül 2015te satışa sunulması bekleniyor. Ürünün sahip olacağı özellikler için ise pek çok iddia bulunuyor.2014ün Eylül ayında raflardaki yerini alan iPhone 6 ve iPhone 6 Plus ile ekran boyutunu değiştiren ve hatırı sayılır bir satış rakamına ulaşan Appleın yeni iPhone modelini piyasaya süreceği tarih ve özellikleri bir süredir merakla bekleniyordu.

ABD merkezli teknoloji devine yakın kaynaklara dayandırdığı haberlere göre, iPhone 6s adını alması beklenen yeni iPhone modeli 2GB RAMe sahip olacak. iOS 9 ile çalışacak iPhone 6sin 64 GB ve 128 GB belleğine sahip modellere sahip olacağı, kamera kalitesinin de 1080 hd olacağı gelen iddialar arasında.

iPHONE 6s APPLE SIM İLE GELECEK

Şirketin geçtiğimiz aylarda iPad Air 2 ve iPad Mini 3ün tanıtıldığı toplantıda duyurduğu Apple SIMin yeni iphone modellerinde bulunacağı da sıklıkla dile getirilen iddialar arasında.

Appleın uzun vadede Apple SIMi tüm akıllı cihazlarına entegre etmesi bekleniyor. ABDde T-Mobile, AT&T ve Sprintin anlaşmalı olan Apple SIMin ne zaman ve hangi GSM operatörleriyle Türkiyede kullanıma gireceği  şu an için bilinmiyor.

EYLÜLDE SATIŞA ÇIKACAK

iPhone 6sin ABDde 649 dolardan başlayan fiyatlarla Eylül ayında satışa sunulması bekleniyor. Dünya genelinde 700 milyonun üzerinde iPhone satışı yapan Appleın ürünün lansman tarihini önümüzdeki aylarda açıklayacağı belirtiliyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.