banner913
banner932
banner1012

YDÜ Robot Futbol Takımından erken veda

banner1020

Yakın Doğu Üniversitesi Robot Futbol Takımı, Robotlararası Dünya Futbol Kupası çeyrek finalinde Universidade Federal de Pernambuco takımına mağlup olarak elendi

banner974
YDÜ Robot Futbol Takımından erken veda

banner971

Yakın Doğu Üniversitesi Robot Futbol Takımı, Avustralya’nın Sydney kentinde düzenlenen Robotlararası Dünya Futbol Kupası çeyrek final maçında Brezilya’nın Universidade Federal de Pernambuco takımına 1-0 mağlup oldu.

Maça atak başlayan Yakın Doğu Üniversitesi Robot Futbol Takımı, üst üste ataklar geliştirip isabetli şutlar atmasına rağmen rakip kaleci ve defansı geçemedi. Maçın ikinci yarısında en agresif taktiğine geçerek tam saha presle rakibini boğan takım aradığı gole bir türlü ulaşamadı. Yakın Doğu Üniversitesi Robot Futbol Takımı maçın bitimine 30 saniye kala rakibin kullandığı korner atışının defansın arkasına çarparak kaleciyi kontrpiyede bırakması sonucu kendi kalesine gol attı.

Maçın kalan süresinde tam saha prese devam eden takım maçı 1-0 kaybederek turnuvaya veda etti. Turnuvanın son gününde gelecek yıl için antrenman maçları yapılacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.