banner913
banner932
banner1012

YDÜ + Aspava= Madalya

banner1020

Bodrum Uluslar Arası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası'nda, Aspava Spor Kulübü'nden Hasan İlker, altın madalya kazandı. YDÜ’den Caner Aspava ise yaş grubunda ikinci geldi. Osman Akkuş da yarışı madalya ile tamamladı

banner974
YDÜ + Aspava= Madalya

banner971

Bodrum'da yapılan 6. Bodrum Uluslar Arası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası'nda yüzücülerimiz toplam 8 madalya ile ülkeye döndüler.

3 gün süren yarışmada birinci gününde ilk kez yapılan Dolunay Gece Yüzmesi Yarışması'nda, ülkemizin milli yüzücüleri Hasan İlker, Osman Akkuş ve Caner Aspava, parkuru tamamladıklarından dolayı madalya aldılar.

Şampiyonanın son gününde Aspava Spor Kulübü'nden Hasan İlker, 6 kmlik parkurda birinci olurken, altın madalya kazandı. Yakın Doğu Spor Kulübü'nden Caner Aspava, ise aynı parkurda yaş grubunda ikinci geldi.

Hasan İlker, kazandığı ödül sonrasında yaptığı açıklamada sponsoru Sumi Cafe ve Suma Zafer'e teşekkür etti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.